Arne Ritari säätiöPiirin kalenteri

Uutisia piirin tapahtumista

Piirin sähköinen uutislehti eLionMviesti

Valid XHTML 1.0 Strict
Valid CSS!
[Valid RSS]

Ylläpito tiedottaa

Muutoksia piirin www-sivuilla

Kauden 2015-2016 tiedot piirin sivuilla

Piirin sivut on päivitetty alkaneen toimintakauden mukaiseksi 01.07.2015 klo 00:00 niiltä osin, kun tiedot on saatu asianomaisista lähteistä. Puuttuvat tiedot tuodaan sivuille heti, kun ne saadaan tietotekniikkatoimikunnan käyttöön.

Sivusto on XHTML 1.0 Strict-määrittelyn mukainen

Sivut on todettu virheettömästi koodatuksi. Samalla on saatu hyvä sopivuus eri selaimiin ja/tai päätelaitteisiin sekä mahdollisuus jatkossa käyttää uusia tekniikoita piirin sivuilla.

Vastaasti sivustoon liittyvä CSS-määrittely on läpäissyt verifioinnin ilman virheitä. Sama koskee myös RSS-syötettä.

Muutama "Muuta tietoa"-osaan liittyvä sivu on edelleen standardoimatta nimittäin piirihistoria- ja piirikuvia-sivut, joihin on vaadittu tekijänoikeuksia. Ko. sivut ovat olleet PDG Kalevi Alvalahden ylläpitämä ja ne ovat tällä hetkellä ns. jäädytetyssä tilassa.

Standardoiduilla ja määrittelyn täyttävillä sivuilla on nyt W3C-kuvakkeet vasemmassa reunassa.

Ulkoisten sovellusten kohdalla tilanne on seuraava:
  • Piirin uutissivut on tarkoituksellisti toteutettu kevyellä, helposti ylläpidettävällä uutissivumallilla. Tätä ei ole tarkoitus standardoita.
  • Piirihistoriaan ei siis voida tehdä muutoksia eikä myöskään standardoida ainakaan toistaiseksi. Syynä tähän ovat leijonatoiminnassa poikeukselliset juridiset ongelmat, jotka ovat vielä osin ratkaisematta.

Etusivu

Takaisin

Webmaster:
Pekka Tuuna
päivitetty 16.06.2015